Woop woop!

Waar & Wanneer

Wat is een lanparty?

Een LAN-party is een bijeenkomst van computerliefhebbers die in hun vrije tijd hun computers op een Local Area Network (LAN) aansluiten, dat de computers met elkaar verbindt. Iedere bezoeker van de LAN-party neemt zijn eigen computer met monitor en andere toebehoren mee; ook een netwerkkabel om de computer op het netwerk aan te sluiten hoort bij de basisuitrusting. LAN-party’s duren vaak een weekend lang, maar ook kortere en langere bestaan. LAN-party’s zijn ontstaan in de jaren negentig, toen netwerkapparatuur betaalbaar werd voor consumenten.
De belangrijkste activiteit op een LAN-party is het spelen van computerspellen met twee of meer personen, dit is mogelijk door het netwerk dat de computers verbindt. Soms gebeurt dit in georganiseerde vorm, zoals een competitie waarbij prijzen te winnen zijn. Bij de grote LAN-party’s is de competitie het belangrijkst. Op LAN-party’s komen sommige bezoekers niet alleen om te ‘gamen’ maar ook uitwisselen van ideeën over uiteraard de computer. Lanparty’s zijn dus sociale evenementen. Er komen veel bezoekers meer voor de gezelligheid dan voor het spel.
Aarzel dus niet als je niet goed bent in gaming, of als je denkt niet goed genoeg te zijn, want hier draait het helemaal niet om. Plezier staat voorop!

Wanneer

days
0
-12
0
hours
-2
-3
minutes
0
-2
seconds
0
-6

Wanneer?

De tweede editie van Neptulan zal dit jaar plaatsvinden in het weekend van 27,28 & 29 oktober 2017.

De datum is aangepast omdat we in november volgende negatieve ervaringen hadden:

  • Koude periode
  • League of Legends season eindigde op 8 november waardoor de speelstijl misschien niet dezelfde was na deze datum.

De deuren gaan open op vrijdag 27 oktober om 17u00, de eerste compo’s beginnen om 23u45.
De zondagavond 29 oktober om 15u00 sluiten we alles van internet en elektriciteit af, en dient de zaal verlaten te zijn om 17u00.

Waar?

Onze nieuwe locatie is onthult!

Neptulan 2.0 zal dit jaar plaatsvinden in Duin & Zee te 8400 Oostende!(Fortstraat 128).